HTML

> Poltár (polvax.hu)

FÜGGETLEN KÖZÉLETI KLUB

> Helyszín

Wesley János Lelkészképző Főiskola
Budapest, VIII. kerületi Dankó u. 11.

> Segítség

Nagyon kérem, ha megteheted, - cégeden keresztül vagy magánszemélyként - segítsd az egykori POLVAX klub házigazdája, Iványi Gábor Oltalom Karitatív Egyesületét! Elsősorban pénzadománnyal:
(IBAN: HU26) 
10400140-00026699-00000006
A kedvezményezett neve, címe:
Oltalom Karitatív Egyesület, 1086 Budapest, Dankó u. 9.
(K&H Bank Zrt., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.)
Vagy Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség:
(IBAN: HU71)
11763086-15996886-00000000
(OTP Bank Nyrt. – 1051 Budapest, Nádor u. 16.)
Az egyéb természetbeni adományokat (ruha, tartós élelmiszer stb. ) is szívesen fogadják 24 órás ügyeletükön a Dankó u. 15. sz. alatt.

 

> Impresszum

 

Info: Szentirmay László

Tel: 235-0317

mail@polvax.hu

Szerk: Halász Géza

> Mobilinternet

Farkas Zoli az év gazdasági újságírója

noname_4.jpg

A MÚOSZ sajtónapi ünnepségén, március 10-én fő gazdasági moderátorunk, Farkas Zoli vehette át "Az év gazdasági újságírója"  kitüntetést. A HVG főmunkatársát méltató laudációjában Vicsek Ferenc hangsúlyozta, hogy "Zoli  a gazdasági újságírás minden műfajában kiemelkedőt alkotott és alkot ma is. Elemzéseiben olyan tárgyi tudásra, történeti és gazdaságtörténeti ismeretekre támaszkodik, vagyis olyan dolgokra emlékszik, amiktől gyakran eláll az olvasó lélegzete. Farkas Zoli, ahogy mindenki szólítja a szakmában, a régi iskolát, sőt az inkább európai és amerikai iskolát képviseli a pályán, azt, amelyben az elemző, a gazdaságkutató, a gazdaságpolitikus és a gazdasági újságíró között elmosódik a határvonal. Sőt, az olvasó arra tart igényt, hogy az újságíró tárja fel az összefüggéseket a politikai, gazdaságpolitikai játszmák szándékosan összekuszált szövegtengerében. Azt az iskolát képviseli, ahol az interjúkészítő egyenrangú partnere az interjúalanynak, vagyis a beszélgetés két tájékozott ember eszmecseréje, hogy a lehető legjobban feltárhassák az általuk témául választott ügy minden lényegi belső összefüggését. Bátor, mert nem ijedt meg soha azoktól a felismerésektől, amikre az elemzéseivel jutott. Hosszan lehetne sorolni az elmúlt évtizedekből azokat a nagy esszéit, cikkeit, jegyzeteit, tanulmányait, sőt könyveit, amelyek a kollégákat jócskán megelőzve figyelmeztettek a gazdaságpolitika veszélyes tévelygéseire, szándékosan felelőtlen harácsolásokra, a rémisztő és aljas költségvetési stratégiákra, a demokratikus intézményrendszer felszámolásának veszélyeire. Farkas Zoli szorgalmas, kitartó, lelkiismeretes, vagyis megbízható. Amit leír, az úgy van. Százszor leellenőrzi, és amúgy is jól emlékszik. Ezért lett a szakma számára az egyik legmegbízhatóbb tájékozódási pont. Ezt fejezi ki az oklevél. A MÚOSZ magát tünteti ki azzal, ha a Farkas Zolit tünteti ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polvax.blog.hu/api/trackback/id/tr218469100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása